Managed hosting door True

Sybase Highgate arriveert eindelijk

 

Sybase begint in januari met de verkoop van de olap-software (online analytical processing) Highgate van producent White Light. De lancering van dit product is daarmee ruim een jaar lang uitgesteld.

Uitstel gebeurde zo vaak dat Sybase begin dit jaar zelfs bevestigde dat het project niet meer doorging. Het bedrijf verkeerde toen in financiële problemen en leek niet meer in staat om het product te ontwikkelen.
Komende maand verschijnt Highgate als onderdeel van een serie tools en niet als deel van een database-pakket. De huidige bijnaam van deze olap-applicatie is Powersoft Power. Het pakket waar het nu onder valt heet Powerdimensions. Dit omvat een licentie voor een SQL Server-database en de IQ database-versneller voor datapakhuizen van Sybase.
"Het product komt in januari op de markt en is bedoeld voor specifieke marktsegmenten. We mikken met dit product allereerst op onze financiële klanten, omdat het voor die sector uitermate geschikt is. Eén van de sterkste punten is namelijk de mogelijkheid om analytische modellen te maken", aldus Richard Harvey, marketingmanager voor databases bij Sybase.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/210765). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×