Versnelde reorganisatie bij PTT Telecom

PTT Telecom gaat de organisatiestructuur wijzigen. In verband met de splitsing van KPN volgend jaar in een post- en een telecombedrijf en de veranderingen in de telecommarkt, zal PTT Telecom een aantal lopende reorganisatieplannen versneld uitvoeren.

Het is de bedoeling dat er een meer doorzichtige organisatie ontstaat, die ervoor moet zorgen dat PTT Telecom in Nederland de grootste aanbieder blijft. In Europa en daarbuiten wil de onderneming met AT&T/Unisource een grotere rol spelen.
Het huidige hoofdkantoor van PTT Telecom wordt vervangen door een Corporate Center van de nieuwe telecomorganisatie, die KPN gaat heten. Dit Corporate Center bestaat uit een raad van bestuur van zes personen, en de directies van KPN Telecom voor de Nederlandse markt en KPN International voor de buitenlandse markt. Met de nieuwe klantbedienings-eenheden verdwijnen de telecomdistricten en regio's.
Over de gevolgen voor het personeel ontstaat volgend jaar pas een duidelijk beeld. De structuurwijziging moet eind 1999 voltooid zijn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-12-18T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.