4U Training verwerft Atec-status Microsoft

Het trainingsinstituut 4U Training mag zich sinds de ingang van dit nieuwe jaar Microsoft Solution Provider Autorized Technical Education Center (Atec) noemen.

Trainingscentra krijgen deze Atec-status als zij voldoen aan de kwaliteitseisen die Microsoft stelt op het gebied van gespecialiseerdehigh endopleidingen voor beheerders, ontwikkelaars en professionals die zich met ondersteuning bezighouden. Een Atec maakt gebruik van cursusmateriaal en examens van Microsoft.
4U Training, onderdeel van de 4U Group, is een aanbieder van netwerktrainingen op de Nederlandse markt. Het bedrijf richtte zich in eerste instantie vooral op Novell- en OS/2-opleidingen. Maar de vraag naar Microsoft-opleidingen is sterk toegenomen door het snelgroeiende marktaandeel van Windows NT en Back Office-serverprodukten. Dat is voor 4U Training de aanleiding geweest om zich ook hierop te richten en de docenten op te leiden tot gecertificeerde trainers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-01-14T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.