Randstad richt Millenium Services op

Randstad Holding heeft een aparte dochter Millenium Services opgericht. Deze gaat zich richten op de problematiek rond het 'jaar 2000' en de invoering van de Euro. De uitzendgroep denkt over twee jaar werk te kunnen geven aan 700 à 1000 krachten.

Een jaar later lopen de activiteiten al weer af, hetgeen inherent is aan het werk. De onderneming stelt de Millenium-medewerkers scholing en een premie in het vooruitzicht na opheffing van deze tamelijk kortstondige activiteit.
Randstad denkt bij sommige organisaties de komende tijd tientallen en soms zelfs honderden eenvoudige programmeurs te kunnen plaatsen. Het zal voornamelijk aan de onderkant van de markt gaan opereren. Randstad zorgt voor het aannemen en de scholing van deze mensen. De werving zal niet op de traditionele markt voor programmeurs plaatsvinden, want die mensen zijn haast niet te krijgen of domweg te duur. In plaats daarvan zoekt Millenium Services het bij schoolverlaters met enige kennis van informatietechnologie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-02-07T00:00:00.000Z Redactie Computable