Tijdwinst in de bouw met EDI

Binnenkort zal in de bouwmaterialenhandel elektronische facturering tot de mogelijkheden behoren. De belastingdienst werkt samen met de betrokken branche-organisaties aan een digitaal formulier dat een enorme tijdsbesparing moet opleveren.

Dit maakte HCP-Edibouw, het onafhankelijke platform voor 'EDI in de bouw en bouwtoelevering' bekend tijdens het symposium 'Bouwmaterialenhandel of Papierwinkel' in Utrecht.
Als het hele traject van bestelling tot facturering elektronisch kan verlopen, betekent dat niet alleen tijdwinst maar ook minder kans op fouten. Prof. Fred van Raaij, hoogleraar Marketing Communicatie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, benadrukte de noodzaak tot efficiënte en geïntegreerde communicatie in de bouw. In deze sector wordt nogal eens slordig gewerkt. Misverstanden die leiden tot de levering van verkeerde produkten op de verkeerde plaats, komen regelmatig voor.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-02-14T00:00:00.000Z Redactie Computable