Info'Products in wereldverbond

Info'Products Europe, de computergroothandel van KNP BT, gaat deel uitmaken van een wereldwijde alliantie. Besloten is tot intensieve samenwerking met de Japanse tegenvoeter Otsuka Shokai en de Amerikaanse Entex Information Services.

De drie grote spelers, die samen vertegenwoordigingen hebben in 29 landen, werkten al samen op het gebied van marketing en verkoop. Maar in de nieuwe organisatie, die Global Alliance gaat heten, worden de banden veel hechter. Men gaat qua service en prijsniveau op één lijn zitten en de klanten krijgen één gezamenlijk contactpunt.
Het aangaan van dit wereldverbond is een alternatief voor een fusie. Het nemen van een belang in elkaars aandelenkapitaal is nog niet aan de orde geweest, maar wordt zeker niet uitgesloten. Global Alliance gaat opboksen tegen andere internationale samenwerkingsverbanden als CG en Globe Serve.
Info'Products Europe heeft een jaaromzet van 4 miljard gulden. Daarmee is dit Nederlandse bedrijf de grootste onafhankelijke PC-systeemintegrator in Europa.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-02-11T00:00:00.000Z Redactie Computable