Baan koopt deel Duits systeemhuis

Baan Company neemt in Duitsland een gedeelte van Strassle Informationssysteme over. Ongeveer 100 werknemers van dit software- en systeemhuis uit Stuttgart zullen bij Baan Deutschland in dienst treden.

Strassle kreeg eind vorig jaar uitstel van betaling. Daarvoor was Strassle al ingrijpend gereorganiseerd, nadat het bedrijf in de rode cijfers terecht was gekomen. Haar activiteiten op gebied van geografische informatiesystemen zijn verkocht aan de Canadese H.J. Sieber Group.
Baan verwerft door de overname van enkele Strassle-onderdelen software voor produktieplanning en het management van bedrijfsprocessen. Ook zit er software bij voor het opslaan en verwerken van bedrijfsgegevens. Niet duidelijk is hoeveel deze acquisitie Baan gaat kosten. Baan Company in Ede heeft ook nog geen officieel bericht naar buiten gebracht. Baan Deutschland heeft de transactie bevestigd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-02-17T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.