Prijs voor starters op Internet

Minister Wijers van Economische Zaken heeft de Tweede Kamer beloofd een speciale prijs in het leven te zullen roepen voor opmerkelijke projecten van startende ondernemers op Internet.

Hij deed deze toezegging gisteren op verzoek van het kamerlid H. Vôte (VVD) tijdens een debat over het overheidsbeleid met betrekking tot de elektronische snelweg.
Voor het overige kreeg Wijers veel kritiek te incasseren op zijn beleid op dit gebied. De grote partijen zijn ontevreden over het tempo waarin de ontwikkelingen plaatsvinden. Het kabinet zou meer vaart moet maken met het ontwikkelen van de elektronische snelweg. Wijers was het echter volstrekt oneens met de Kamer en toonde zich verbolgen over de kritiek. Volgens hem doet de IT-sector het hier aanzienlijk beter dan in de ons omringende landen en ook qua aantal Internet-gebruikers zou Nederland in Europa voorop lopen. Hij noemde in dit verband een getal van ruim 1 miljoen Internet-aansluitingen voor het eind van dit jaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-02-21T00:00:00.000Z Redactie Computable