Zesde IT Award uitgeschreven

Voor de zesde maal organiseert Computable de IT Award. Doel van deze vakprijs voor de IT-branche is om goede automatiseringsprojecten in de schijnwerpers te plaatsen. Een van de belangrijkste criteria daarbij is dat automatisering meer moet zijn dan het realiseren van efficiency-verbeteringen.

De Computable IT Award 1997 wordt georganiseerd door Computable. Sun Microsystems is hoofdsponsor van het evenement. Progress heeft als subsponsor zijn naam aan de wedstrijd van dit jaar verbonden.
Over de IT Award van vorig jaar is een boekje verschenen, met een beschrijving van de wedstrijd en de genomineerde projecten. Bedrijven, IT-afdelingen en leveranciers die belangstelling hebben voor de Computable IT Award 1997 kunnen dit wedstrijdboekje plus een inschrijfformulier aanvragen via een mailtje naarcomputable@bpa.nl. Vermeld hierin a.u.b. bedrijfsnaam, contactpersoon, adres, telefoonnummer en e-mail-adres.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-02-28T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.