Scala software start in Nederland

Het Zweedse Scala International heeft een kantoor in Hoevelaken geopend. Het softwarebedrijf gaat een logistiek standaardpakket op de Nederlandse markt brengen. Scala Business Software richt zich voornamelijk op middelgrote, internationaal opererende bedrijven.

In dit marktsegment, waar de acht medewerkers tellende vestiging twintig klanten heeft, verwacht Scala weinig concurrentie. Het bedrijf claimt uniek te zijn met de te leveren brede functionaliteit en wereldwijde ondersteuning.
Scala is met 1500 medewerkers vertegenwoordigd in 64 landen. De overweging om een beursgang te maken, op Nasdaq, illustreert de ambitie van Scala International. Medio 1997 wordt hierover een beslissing genomen. De Nederlandse vestiging ambieert een plaats binnen de top drie van leveranciers van logistieke pakketten. Nokia, Sony Europa, Hertz en SAS zijn organisaties die met Scala-software werken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-03-06T00:00:00.000Z Redactie Computable