Miljoenen subsidie voor innovatie

Het Ministerie van Economische Zaken heeft tientallen miljoenen subsidie beschikbaar gesteld ter stimulatie van technologische samenwerking in onderzoek en ontwikkeling.

Voor de eerste indieningsperiode - open tot en met 28 april van dit jaar - is 30 miljoen gulden beschikbaar. De regeling heet Bedrijfsgerichte Technologische Samenwerking (BTS) en is bedoeld voor bedrijven die onderling samenwerken of samen met kennisinstellingen aan onderzoek of ontwikkeling werken. Ondernemers die een deel van hun projecten uitbesteden aan derden komen ook voor subsidie in aanmerking.
Het samenwerkingsproject moet technisch vernieuwend zijn en positieve gevolgen hebben voor de Nederlandse economie. Een andere voorwaarde is dat het project wordt uitgevoerd in Nederland. De maximale subsidie voor een project bedraagt 37,5 procent van de kosten. De regeling maakt geen onderscheid naar specifieke sectoren en technologiegebieden. Senter is het agentschap van EZ dat de regeling uitvoert.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-03-21T00:00:00.000Z Redactie Computable