Hoofdkantoor Richter in Nederland

Het van oorsprong Canadese bedrijf Richter Systems heeft in Nederland zijn Europese hoofdkantoor geopend. Met twee logistieke pakketten probeert het de Europese markt te veroveren.

Verder opende Richter kantoren in Duitsland, Frankrijk en Engeland. De voormalige topman van Oracle Nederland, Ad Nederlof, moet voor Richter Systems in Europa de kar gaan trekken. Nederlof heeft voor het lanceren van Richter Systems in Europa een groot aantal ex-medewerkers van Oracle om zich heen verzameld.
Richter levert twee standaardpakketten voor de markten 'soft goods' (kleding, schoeisel) en 'hard goods' (bijvoorbeeld consumenten-elektronica en tuinstoelen). Rams-2000 is een pakket voor de detailhandel, en Sewn-2000 is gericht op de productiezijde van de logistieke keten. In Nederland heeft Richter zijn eerste order binnen; een klant in de levensmiddelensector. Op het Canadese hoofdkantoor in Montreal werken vijftig medewerkers op de afdeling onderzoek en ontwikkeling, volgend jaar moeten dat er honderd zijn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-04-10T00:00:00.000Z Redactie Computable