'Internet in bedrijf' opent 2 april

Op 2 april opent 'Internet in bedrijf' een demonstratieruimte, waar het bedrijfsleven vrijblijvend kennis kan maken met de mogelijkheden van Internet, intranet en extranet.

Dit initiatief is opgezet en uitgevoerd door acht bedrijven uit de IT-wereld: Cap Gemini, waar de demonstratieruimte gehuisvest is, Sun, World Online, Informix, Digital, Microsoft, Netscape en het reclamebureau Result DDB. Daarnaast treden er zes partijen op als sub-partner, waaronder Alta Vista en PTT Telecom.
Bedrijven kunnen op drie manieren kennismaken met Internet-technologie, via kleinschalige workshops, door het bijwonen van branchegerichte seminars en middels een individueel bezoek aan 'Internet in bedrijf'. Het samenwerkingsverband houdt de commerciële bedoeling op de achtergrond, maar als een potentiële klant te kennen geeft daadwerkelijk iets met Internet te willen doen, dan staan de partners niet met de handen in hun zakken. Op basis van de wensen van de klant wordt een projectgroep samengesteld uit één of meer van de partners. Cap Gemini werpt zich daarbij op als coördinator.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-03-24T00:00:00.000Z Redactie Computable