Supernova komt met Visual Concepts

Supernova, dat gespecialiseerd is in ontwikkelomgevingen, heeft Supernova/Visual Concepts aangekondigd. Een technologie voor het visualiseren en afleveren van software-applicaties.

Visual Concepts stelt ontwikkelaars in staat applicaties te bouwen van gebruiksklare componenten. Met dit nieuwe product kan worden voortgeborduurd op bestaande computercode en standaard componenten die toegeleverd worden door derden of binnenshuis zijn ontwikkeld. Het uiteindelijke doel is het hergebruik van elk type bestaande code of data.
Supernova, vroeger bekend als Four Seasons Software, haalde vorig jaar een omzet van 10 miljoen dollar. Een aantal investeringsfondsen onder leiding van het Nederlandse Gilde Investment heeft vorig jaar 5 miljoen dollar in het Bilthovense softwarebedrijf gestoken. Deze injectie met vers risicokapitaal was nodig om de internationale expansie te versnellen. Met name in de Verenigde Staten is de marketing op een hoger peil gebracht. De investeerders hopen Supernova te brengen naar een plaats in de top 100 van softwarebedrijven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-04-15T00:00:00.000Z Redactie Computable