Website over Internetworking Event

VNU Business Publications Amsterdam (VNU BPA) heeft een website gebouwd over het Internetworking Event dat in de RAI wordt georganiseerd van dinsdag 22 tot en met donderdag 24 april.

De site bevat onder andere een overzicht van de tweehonderd bedrijven die aan het evenement deelnemen. Verder geeft de site een overzicht van de geëxposeerde producten en diensten. Via hyperlinks wordt de bezoeker doorverwezen naar bedrijven en hun producten. Gedurende de beursdagen publiceert VNU BPA een online beurskrant met de laatste beursnieuwtjes. De website, die ook overzichten van artikelen uit de BPA-uitgaven: Computable, Network News en Telecommagazine bevat, is te vinden ophttp://internetworking.bpa.nl.
In de afgelopen jaren is Internetworking event uitgegroeid van een beurs voor netwerkspecialisten tot een evenement voor een veel bredere doelgroep. Het publiek wordt tijdens het evenement betrokken bij diverse discussies. Onder de titel 'The competitors together' discussiëren bedrijven als 3Com, Apple, Cisco Systems, Digital, Microsoft, Novell en Simac over belangrijke trends in de netwerkwereld. Een op woensdagochtend te houden seminar gaat in op de vraag of Internet dood is. Op donderdag is er een seminar met als thema 'de zoektocht van de software'. Spreker is onder andere Bert Mulder, adviseur nieuwe media van de Tweede Kamer.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-04-18T00:00:00.000Z Redactie Computable