IT Kas-Associatie duurder

De Kas-Associatie (Kas-Ass) die als bank fungeert voor de Amsterdamse effectenhandel, meldt toegenomen kosten van automatisering. Belangrijke posten waren de kosten van de conversie naar nieuwe geautomatiseerde systemen bij de Engelse dochter Kas UK Branch en die van het interne netwerk bij de Kas-Ass.

De Kas-Ass houdt als gespecialiseerde bank sterk rekening met de stand van de automatisering bij de klant. De meest uitgebreide elektronische informatievoorziening wordt geboden via Kas-Select. Deze software voorziet de klant via datacommunicatie van gegevens over 'settlement', bewaring van effecten, betalingsverkeer, derivaten en treasury. Het stelt de klanten in staat de stand van het settlementproces van de effectentransacties op de voet te volgen. In het afgelopen jaar heeft de bank ingespeeld op de mogelijkheden die Internet biedt. De voor verbruikleen beschikbare effecten worden gepubliceerd op Internet. Daarnaast zijn gelddiensten via het Internet ontwikkeld onder de naam Kas-Netbank.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-04-24T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.