JD Edwards start in Nederland

Leverancier van logistieke software, JD Edwards, opent vandaag haar deuren in Baarn. Sinds vijf jaar distribueerde Raet-dochter Assyst het pakket voor 'enterprise resource planning' (erp) uit de Verenigde Staten in Nederland.

Assyst verhuist mee naar Baarn. Met de mainframe-pakketten Worldsoftware en Worldvision gaat het bedrijf onder eigen naam zijn producten op de markt zetten. Vanaf september denkt JD Edwards hoge ogen te gooien met Oneworld. Het nieuwe product heeft dezelfde functionaliteit als Worldsoftware en Worldvision.
Nieuw is dat het op meerdere platforms draait, zoals AS/400, Windows NT en Unix. De ontwikkeling van de 'oude' producten wordt na 2001 bevroren. JD Edwards richt zich heel nadrukkelijk op het marktgebied van productie- en distributiebedrijven, niet van de dienstverlening. De softwareleverancier richt zich op de middenmarkt, bedrijven met een omzet tussen de 100 miljoen en 2 miljard dollar. Op dat marktgebied claimt JD Edwards leider te zijn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-04-29T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.