Goedkoop faxen via Internet

Faxen versturen kan goedkoper via Internet, vooral naar het buitenland. Word Online, een Internet Service Provider uit Naarden, lanceert een faxservice die vooral voor de bulkverstuurders interessant is.

Deze service, die men Jfax noemt, wordt op de markt gezet als een dienst voor mensen die veel reizen of voor bedrijven die een virtueel telefoonnummer in een wereldstad wensen.
Jfax heeft twee functies. In de eerste plaats kan men met het Jfax-netwerk zowel fax'en als voice mail via e-mail ontvangen. Ten tweede kan men hiermee fax'en verzenden. Doordat men voor lokale telefoonkosten kan faxen, wordt tot zo'n tachtig procent op telecomkosten bespaard. Bovendien hoeft een bulkverzender geen faxserver aan te schaffen. De fax-server van World Online krijgt de beschikking over dertig lijnen. Binnen enkele weken moet het mogelijk zijn te zenden. De kosten voor het verzenden van een fax zullen op iets meer dan een kwartje per stuk komen te liggen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-04-28T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.