IMS biedt 'carrier selectie' via PTT

IMS Telecom, een van de grootste Nederlandse alternatieve 'service providers', is een overeenkomst aangegaan met PTT Telecom voor 'carrier selectie'.

Het Amsterdamse bedrijf dat samenwerkt met grote internationale telefoonmaatschappijen, is de eerste alternatieve aanbieder van telecommunicatiediensten die zo'n contract heeft afgesloten. 'Carrier selectie' maakt het transport van telefoonverkeer mogelijk voor operators die niet over een eigen toegangsnetwerk beschikken.
Iedere abonnee van PTT Telecom kan dankzij dit selectiesysteem zelf alternatieve aanbieders kiezen voor zijn interlokale en internationale telefoonverkeer. Het is de bedoeling dat de nieuwe dienst op 1 juli aanstaande start, de datum waarop de liberalisatie van het spraakverkeer ingaat. Om van een alternatieve aanbieder gebruik te maken moet een viercijferige code aan het telefoonnummer voorafgaan. Na het intoetsen van deze code kan via de centrales van IMS Telecom worden gebeld.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-05-02T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.