Meer IT voor doctorandus-2000

De Erasmus Universiteit Rotterdam gaat studenten Bedrijfskunde veel meer kennis van informatie- en communicatietechnologie bijbrengen. Dit vak gaat structureel onderdeel uitmaken van het bedrijfskunde-onderwijs.

Doel van het project 'Op weg naar de doctorandus-2000' is het onderwijs op dit gebied te verbeteren. Elk jaar wordt de leerstof vernieuwd. De grootscheepse inzet van multimedia moet het huidige bedrijfskunde-onderwijs aantrekkelijker en gevarieerder maken.
Het zoeken, selecteren en interpreteren van informatie wordt steeds belangrijker. Studenten zullen actief en creatief informatie moeten vergaren. Ook wordt de informatie-uitwisseling verbeterd. De aanmelding voor werkgroepen en projecten alsmede het verstrekken van onderwijsmateriaal gaan via de facultaire 'website'. PTT Telecom heeft aan de faculteit vierhonderd isdn-aansluitingen geleverd. De Rabobank, Reed Elsevier en Kluwer ondersteunen het project.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-05-02T00:00:00.000Z Redactie Computable