Olsy opvolger van Olivetti

Olsy Nederland is als één van de eerste 44 landenorganisaties getransformeerd van Olivetti tot Olsy. Het bedrijf, dat 450 vaste medewerkers telt, biedt leveranciersonafhankelijke IT-oplossingen en diensten aan.

Werkstroom- en document-beheer vormen de specialiteit. Directeur is Karel van Osch. Olsy komt voort uit de noodlijdende Olivetti Groep. Sinds begin dit jaar profileert het zich als een afzonderlijke onderneming binnen Olivetti. Vroeger heette dit onderdeel Olivetti Systems & Services.
Olivetti is aanzienlijk gereorganiseerd. Het concern is omgevormd in een financiële en industriële holding met drie vrij zelfstandig opererende dochters. Deze zijn actief op gebied van telecommunicatie (Olivetti Telemedia en Omnitel), IT (Olsy) en kantoorapparatuur (Olivetti Lexikon). De PC-activiteiten zijn verkocht. Olsy (http://www.olsy.com) is goed voor ongeveer drievijfde van de totale groepsomzet.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-05-27T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.