Sanderink doet bod op Multihouse

Sanderink Beheer, moedermaatschappij van ondermeer Ciob, Triathlon, CCE Automatisering en Centric, heeft een bod uitgebracht op de gewone aandelen Multihouse van 70 cent per aandeel.

Met de 11,5 miljoen uitstaande aandelen komt de overnamesom op circa acht miljoen gulden. Bijna alle 240 medewerkers gaan over, op een aantal stafmedewerkers na. Het bestuur van Multihouse heeft laten weten dat als het bod - dat beduidend lager is dan de huidige beurskoers - niet wordt geaccepteerd, een faillissement onafwendbaar is.
De medewerkers van Multihouse hebben dus nog geen definitief uitsluitsel over hun toekomst. "Aan de ene kant zijn we blij dat er een partner is gevonden", zegt Leo Krabbendam, woordvoerder van het personeel. "Maar aan de andere kant knaagt de onzekerheid over de afloop." Directeur/eigenaar G. Sanderink zegt Multihouse als autonome eenheid in de groepsstructuur te willen opnemen. Hij staat echter bekend als iemand die bedrijven na overnames in stukken hakt en de interessante delen bewaart. "Maar", zo meldt Krabbendam, "hij heeft ons een veelbelovende presentatie gegeven over de rol van Multihouse in zijn groep. We kunnen alleen maar afwachten of hij dit waarmaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-05-29T00:00:00.000Z Redactie Computable