Riverland heet nu Netcast

Riverland Networks heeft als dochter van Wegener Arcade de naam Riverland losgelaten. Voornaamste reden was dat ook anderen aanspraak maakten op die naam. Verder symboliseert de nieuwe naam Netcast de stap naar volwassenheid die het bedrijf heeft gezet, aldus Wegener Arcade topman Houwert.

Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in professionele Internet-diensten. Met veertig medewerkers zal het dit jaar een omzet van ongeveer 10 miljoen gulden behalen. Directeur Wilco Stronks noemde Netcast 'renderend'.
Volgens Houwert beweegt Netcast zich op het raakvlak van informatietechnologie en nieuwe communicatievormen. Het aantal bedrijven dat zich op Internet profileert, groeit sterk. Daarnaast neemt de complexiteit van de sites toe. Stronks: "De Internet-gebruiker van vandaag wil meer dan plaatjes en praatjes; hij wil interactieve online informatie, en de mogelijkheid ook werkelijk transacties te plegen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-06-06T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.