Verhuur van Internet-pagina's

Herbert Silderhuis, vroeger directeur/eigenaar van Sirex Computer, werkt aan zijn rentree in de IT-wereld. Hij heeft zijn kaarten gezet op Tradeview, een ambitieus systeem voor de verhuur van Internet-pagina's. Silderhuis gaat niet zelf webpagina's verkopen, maar doet dit indirect via Internet-providers en eventueel uitgevers.

De bedoeling is dat de consument die bijvoorbeeld zijn huis of auto wil verkopen, met uiterst simpele software zelf zijn webpagina's gaat maken. Qua functionaliteit biedt deze software weinig bijzonders. De kracht ligt echter in de grote eenvoud. Men huurt vervolgens voor een maand of langer een aantal pagina's die als rubrieksadvertenties in een database worden ondergebracht.
De Twentse ondernemer is met zijn nieuwe onderneming Tradeview (http://www.tradeview.com) bepaald ambitieus. Hij probeert overal ter wereld via eigen vestigingen het Tradeview-concept aan de man te brengen. Zo zit hij al in Los Angeles en Moskou met eigen kantoortjes.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-06-10T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.