Toshiba-desktops ook in Nederland

Toshiba Information Systems Benelux heeft definitief besloten na de zomer ook in Nederland met desktopcomputers te komen. In Noord-Amerika en Japan gebeurt dat al veel langer.

Het succes dat Toshiba met desktops in de Verenigde Staten heeft, maakte een stap naar Europa logisch. Dat het nog vrij lang heeft geduurd voordat Toshiba zich op de Nederlandse markt voor desktop-PC's waagt, heeft te maken met de organisatorische veranderingen die daarvoor nodig waren. Toshiba was volledig ingesteld op de verkoop van laptops.
Het bedrijf introduceerde kortgeleden zeven nieuwe notebooks. De bestaande productlijn is in belangrijke mate vernieuwd. Bovendien is een nieuw model, namelijk de mini-notebook Libretto, aan het bestaande productenpallet toegevoegd. De fabrikant claimt met de Libretto 50CT de kleinste en lichtste Windows 95-computer ter wereld te maken. De Velo van Philips is ook erg klein, maar die draait op het aangepaste Windows CE. De Libretto lijkt het meest op een palmtop-computer, maar biedt dezelfde functionaliteit, capaciteit en aansluitingsmogelijkheden als grotere notebooks.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-06-23T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.