Optimalisatie-tool voor Sap

Magnus Management Consultants lanceert een nieuwe test- en optimalisatie-applicatie voor Sap-systemen. Deze Benchmark Of Online Systems Transactions (Boost) meet de capaciteit van een R/3 online client/serversysteem, simuleert piekbelasting en wordt dan gebruikt om de Sap-omgeving te verbeteren.

Boost bestaat uit twee onderdelen: de Unit Stresstest en de Volumetest. De eerste meet de maximale belasting van de Sap-infrastructuur door het online te belasten met een volautomatische, gestandaardiseerde transactiestroom. dit geeft inzicht in het systeemgedrag onder optimale omstandigheden. De tweede test kijkt naar het systeemgedrag tijdens het piekuur van het bewuste bedrijf. Die test is specifiek voor elke gebruiker. De volumetest geeft cijfers over reacties in de praktijk. Het testen zelf duurt ongeveer een uur, het analyseren van de gegevens en het bepalen van de bottlenecks kan dagen duren. Vervolgens wordt het systeem gewijzigd en nog eens getest.
Magnus kondigt tevens Business Moneytor aan. Deze software geeft een grafisch beeld van de logistieke keten binnen een bedrijf, om zo de bedrijfsprocessen te simuleren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-06-12T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.