Driedeling RCC na reorganisatie

RCC Informatieservices, vroeger bekend als Rijks Computer Centrum (RCC), is ingrijpend gereorganiseerd. Deze herstructurering heeft geleid tot het ontstaan van drie nieuwe werkmaatschappijen: RCC Public, Roccade Atribit en Roccade Megaplex.

RCC, onderdeel van de Roccade Informatica Groep, denkt nu flexibeler en marktgerichter te kunnen werken. De laatste financiële resultaten van Roccade lagen namelijk iets beneden de verwachtingen. Het resultaat uit de gewone bedrijfsuitoefening daalde.
De drie werkmaatschappijen opereren als zelfstandige eenheden. Na deze driedeling hoopt RCC haar dienstverlening te kunnen verbeteren. RCC Public richt zich op de automatisering in de publieke sector. Ze is marktleider in het ondersteunen en innoveren van de bedrijfsvoering en informatievoorziening bij de overheid. Roccade Atribit probeert IT-afdelingen en hun medewerkers rijp te maken voor veranderingen. Roccade Megaplex is gespecialiseerd in het beveiligd verwerken van grote hoeveelheden informatie via netwerken en service-provider voor Internet-diensten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-06-20T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.