World, Telfort en ITT starten Opennet

World Online, Telfort en ITT Gouden Gids starten op 15 juli Opennet, een commerciële virtuele marktplaats op Internet waar bedrijven en organisaties hun diensten en producten aanbieden.

Bezoekers van Opennet kunnen aangeven in welke informatie zij geïnteresseerd zijn. Iedere Internet-gebruiker heeft toegang tot Opennet De drie partijen willen via Opennet de mogelijkheden van Internet in Nederland beter benutten.
In de samenwerking is World Online verantwoordelijk voor het beheer van Opennet. Telecommunicatiebedrijf Telfort staat garant voor de datatransmissies. ITT Gouden Gids biedt de database aan van de namen en adressen van bedrijven en organisaties. Opennet kan ook als een tegenhanger van het Net van PTT Telecom worden gezien. Om Internet-gebruik te stimuleren is de toegang laagdrempelig gehouden. Zij kunnen abonnee worden voor vijf gulden per maand en krijgen daarvoor een maandelijks uur gratis surfen op het web, en e-mail-faciliteiten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-06-12T00:00:00.000Z Redactie Computable