Strijd woedt voort om IT Award

Vierentwintig automatiseringsprojecten dingen mee naar een finale plaats voor de Computable IT Award 1997. Vandaag, tijdens de halve finale, maakt de jury bekend welke vijf projecten doorgaan naar de finale op 19 september.

Tevens deelt zij mee wie de prijs voor het meest innovatieve project in de wacht sleept. Deze prijs wordt uitgereikt door Fenit-voorzitter D. Eykel.
Het totaal aantal inzendingen ligt beduidend hoger dan de 24 genomineerde. Een eerste beoordeling leert echter dat veel projecten onvoldoende zijn beschreven of dat het geen project maar een product betreft, waar nog klanten voor gevonden moeten worden. De variëteit tussen de vierentwintig inzendingen is groot. Wat betreft budgetomvang loopt de bandbreedte sterk uiteen. Er zijn projecten voorgedragen van enkele duizenden guldens tot een enkele die ettelijke miljoenen kost.
Morgen kunt u op de specialeIT Award pagina lezen wie het meest innovatieve project indiende en wie er doorgaan naar de finale.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-06-19T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.