Synquest komt naar Nederland

Het Amerikaanse bedrijf Synquest, voorheen bekend onder de naam Fact, komt op de Nederlandse markt. De software van Fact was bestemd voor productie-automatisering en planning-optimalisatie.

Door verschillende acquisities is de functionaliteit fors uitgebreid en gaat het bedrijf nu door het leven onder de naam Synquest. Synquest is in Nederland bezig met de eerste vier implementatie-trajecten. Het bedrijf verwacht binnen een jaar tussen de tien en de vijftien implementaties te hebben gerealiseerd. Daarbij richt men zich op de middelgrote en grote bedrijven. Ford, Alcatel en General Electric zijn in Europa al met Synquest in zee gegaan.
Synquest wordt als individueel pakket geleverd of als complementair product met erp-pakketten. Distributie van de software vindt plaats door directe verkoop of via partners als Origin. De mogelijkheden van de Synquest-software liggen vooral op het gebied van productie-automatisering,supply chain-ontwerp en transportplanning. Deze optimalisatie-software werkt op basis van genetische algoritmen. Criteria voor optimalisatie zijn bijvoorbeeld kosten en doorlooptijd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-06-24T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.