Borsu samen met Computerij Groep

Handelsmaatschappij Hagemeijer voegt zijn computerdochter Borsu Systems samen met Computerij Groep in Zwolle. Hagemeijer krijgt een belang van 51 procent in de combinatie.

De resterende 49 procent is in handen van de huidige aandeelhouders en het management van Computerij. Door de fusie ontstaat een IT-dienstverlener voor de Benelux-markt met een omzet van 800 miljoen gulden en zeshonderd medewerkers, van wie 350 afkomstig van Borsu. Het hoofdkantoor van de nieuwe onderneming zal in Zwolle komen te staan. J. Sikkens wordt de voorzitter van de directie.
Computerij Groep is een distributeur van hard- en software en is actief op het gebied van consultancy-, opleidings-, service en detacheringsactiviteiten. Borsu Systems levert computerapparatuur en beveiligingssystemen rechtstreeks aan grote en middelgrote bedrijven. Tot deze groep behoren ook Manudax Belgium en Ebic/Mdi die zich richten op verkoop aan dealers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-07-04T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.