Illegale CD-Rom's in beslag genomen

Softwareleverancier CD-Contact Data heeft in Delft beslag laten leggen op circa 2000 illegale CD-Rom's. Deze vertegenwoordigen een winkelwaarde van ruim 5 miljoen gulden.

CD-Contact Data nam het particulier recherche- en juridisch adviesbureau Veuger, Van Dalfsen & Pullen uit Genemuiden in de arm om de actie uit te voeren. Oscar Reinhard, woordvoerder namens dit bureau, wil de naam van de overtreder niet vrijgeven omdat het onderzoek nog loopt. "Wel kan ik aangeven dat het om één persoon gaat die zijn illegale waar via Internet en krantenadvertenties aanbood."
De partij illegale CD-Rom's komt uit West-Europa. Van waar precies wil Reinhard niet zeggen, omdat er een actie tegen de producenten ervan in voorbereiding is. Op de CD's staan overwegend spelletjes, maar ook zakelijke software. In de vervolgprocedure zal om vernietiging van de CD-Rom's en de inbeslaggenomen apparatuur worden gevraagd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-07-04T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.