Digitale video over netwerk

Leverancier van videotechnologie Tektronix biedt een oplossing voor het distribueren van digitale video over het netwerk. Dit Spotlight Network Videoserver System verleent bedrijven de mogelijkheid om bewegende beelden te laten zien op desktop-PC's in een client/server-omgeving.

Het systeem opent nieuwe wegen voor bedrijfsbrede activiteiten als opleidingen, interne communicatie, en marketing. Tektronix denkt het product af te kunnen zetten in de educatieve en medische wereld en het bank- en verzekeringswezen.
Het Spotlight-systeem bestaat uit een codeerapparaat, een server en software. Volgens Tektronix is het aloude probleem dat een netwerk te weinig capaciteit heeft om digitale video te verwerken, met Spotlight opgelost. Door middel van geavanceerde compressie- en bandbreedte-technologie kunnen beelden op 'normale' omroepsnelheid op PC's, NC's en netstations worden vertoond.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-07-18T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.