Timmer voorzitter Millennium-platform

Oud-Philips-topman Jan Timmer wordt voorzitter van het Millennium Platform. Een maand geleden besloot het kabinet samen met het bedrijfsleven dit orgaan in het leven te roepen om de 'Jaar 2000'-problematiek het hoofd te bieden.

Het platform, waarvan de verdere samenstelling binnenkort wordt bekendgemaakt, moet organisaties voorlichten over en bewustmaken van de sterk onderschatte problematiek, en fungeren als 'aanjager' van bewustwording en kennisuitwisseling.
In eerste instantie zal het platform de omvang van het probleem in kaart brengen en aangeven welke actieplannen prioriteit moeten krijgen. Het daadwerkelijk oplossen van individuele problemen blijft de verantwoordelijkheid van de organisaties zelf. Het Millennium Platform wordt ondersteund door een bureau. De kosten van de operatie worden gezamenlijk opgebracht door overheid en bedrijfsleven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-07-25T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.