Headhunter jaagt via Internet

Headhuntersbureau i.t. Career Support is een vacature-service op Internet begonnen. Het Haagse bedrijf, gespecialiseerd in het traceren van automatiseringspersoneel, plaatst vacatures (geanonimiseerd) op een website.

IT'ers die op zoek zijn naar een betrekking kunnen de site raadplegen. Als ze geïnteresseerd zijn in een baan en geschikt zijn, brengt het wervingsbureau hen met de werkgever in contact.
Met de nieuwe service wil het bureau beter op de vraag naar personeel anticiperen. Op dit moment hebben vrijwel alle grote IT-firma's een eigen site met hun vacature-aanbod. Volgens Career Support bestaat er echter geen landelijk overzicht. Bovendien zou de toegankelijkheid van de bedrijfs-sites te wensen overlaten. Het zou te veel van het toeval afhangen of geschikte kandidaten langssurfen. Er wordt hard gewerkt aan een zoeksysteem waarin criteria zoals vast- of detacheringsverband, salaris, branche en doorgroeimogelijkheden kunnen worden ingevoerd.
De ondernemingen kunnen vooralsnog kosteloos hun vacatures plaatsen. Uiteraard vangt het werving- en selectiebureau wel een premie voor een geslaagde bemiddeling.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-08-01T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.