Lokaal inbellen vanuit 150 landen

Via iPass kunnen gebruikers een directe toegang krijgen tot hun Internet-account vanuit meer dan 150 landen, terwijl zij slechts voor een lokaal gesprek hoeven te betalen.

Deze service is mogelijk door de iPass Corporate Access software van networking- en beveiligingsspecialist Peapod Group en iPass, een wereldwijd relatienetwerk van service providers, telecombedrijven en datanetwerken. De software werkt via een intuïtieve Dial Wizard en kan gekoppeld worden aan andere producten van Peapod Group.
Verbinding maken zou slechts zo'n 10 seconden duren. Via de iPass Dial Wizard voert de gebruiker plaats en land in van waaruit hij belt. iPass geeft het nummer van de lokale provider en de gebruiker krijgt daarmee verbinding door paswoord en gebruikersnaam in te voeren. De lokale provider draagt de aanvraag gecodeerd over aan de dichtstbijzijnde iPass-server die controleert of de gebruiker klant is. Zo ja, dan wordt de aanvraag doorgegeven aan de authenticatieserver van de eigen provider. Deze controleert de aanvraag opnieuw en stuurt een goedkeuring terug, waarna de lokale provider de verbinding start.
iPass Corporate Access is verkrijgbaar bij Internet SmartWare, onderdeel van de Peapod Group Benelux in Tervuren (België).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-08-29T00:00:00.000Z Redactie Computable