MKB'er moet kennis leren managen

stan de jong Gesteund door Europese subsidie gaat het midden- en kleinbedrijf leren om kennis strategischer te gebruiken. Dat is de doelstelling van het Know How-project dat op 25 september van start gaat.

In drie symposia leggen deskundigen het belang van kennismanagement uit aan bedrijven in Groningen, Friesland en Drenthe. Per 'achtergestelde' provincie komen tien bedrijven in aanmerking voor bedrijfsondersteuning.
Naast de Rijksuniversiteit Groningen zijn HdV Management consultants en Cap Gemini bij het Know How-project betrokken. Tien consultants richten zich specifiek op dit nieuwe terrein. Daarnaast zijn zij vraagbaak voor adviseurs in andere business units. Het project is voor Cap belangrijk om ervaring in middelgrote en kleine bedrijven op te doen en specifieke branche-kennis te verwerven. De IT-onderneming wil daarnaast niet ontkennen dat in de implementatiefase wellicht goede zaken zijn te doen.
De Europese commissie heeft drie ton in het project gestoken uit het potje 'achtergestelde' regio's. Eenzelfde bedrag wordt betaald uit het Integraal Structuurplan Noorden des Lands. Het mkb wordt geacht ook zelf een bijdrage te leveren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-09-19T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.