Kas Associatie wint Computable IT Award

De Computable IT Award '97 is gewonnen door Kas Associatie met het project Kas-Netbank. De bijbehorende prijs - die bestaat uit een sculptuur en een 'projectscoop'-onderzoek uitgevoerd door Cambridge Technology Partners - werd gisteren uitgereikt door A.

Rinnooy Kan, lid van de Raad van Bestuur van ING Groep. Met het winnen van de Computable IT Award '97 slaat de gespecialiseerde bank voor de effectenhandel een dubbelslag. In juni mocht Kas-Netbank ook al de aan de Award verbonden Innovatieprijs in ontvangst nemen.
De bekroonde Kas-Netbank is een gratis Internet-telebankapplicatie voor particulieren. Zij kunnen er een gecombineerde spaarrekening en rekening courant openen die ze via het Net vanuit de gehele wereld kunnen benaderen. Een belangrijke doelgroep vormen de Nederlanders die vaak in het buitenland verblijven en daar vandaan geldzaken willen regelen. De Kas-Associatie is de eerste Nederlandse bank die gratis telebankieren via Internet aanbiedt. De applicatie is samen met het technologie-bureau West Consulting ontwikkeld.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-09-19T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.