Studenten oordelen over IT-opleidingen

Studenten zijn het meest tevreden over de technische informatica-opleiding van de hogeschool Leeuwarden. De docenten krijgen voor hun kennis en gedreven lesgeven een pluim.

Bedrijfskundige informatica kun je het best studeren in Breda. Studenten zijn er tevreden over de voorbereiding op hun loopbaan, de samenhang in het programma en het zelfstandig leren denken. In het wetenschappelijk onderwijs is de opleiding aan de TU Twente het populairst. Bibliotheek- en computerfaciliteiten zijn aan de TU Twente uitstekend, evenals organisatie van roosters en tentamens.
Dit staat in de vorige week verschenen Keuzegids Hoger Onderwijs, een consumentengids voor aankomende studenten. De Keuzegids, betaald door het ministerie van Onderwijs, geeft schoolverlaters objectieve informatie over opleidingen. Naast enquêtes onder studenten maakt de gids gebruik van rapporten van deskundigen en informatie van de instellingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-10-03T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.