Coda zoekt partners voor nieuw personeel

De Nederlandse vestiging van het Engelse softwarebedrijf Coda heeft onlangs vijftien specialisten aangetrokken. Het aantal werkplekken op het kantoor breidde hierdoor uit naar zestig, een toename van ruim 30 procent.

Dat is een hele kunst gezien de krapte op de arbeidsmarkt van dit moment. Toch heeft het bedrijf deze specialisten niet weggekocht bij concurrenten, licht Trudy Dieke-Berger namens Coda toe. Volgens Dieke kozen de nieuwe medewerkers voor Coda vanwege de specialisatie van het bedrijf in ontwikkeling en implementatie van financiële software. "Deze nieuw aangetrokken mensen beschikken voornamelijk over een bedrijfseconomische achtergrond."
De toename van het aantal werknemers bij Coda is nog niet ten einde. Om aan voldoende kandidaten te komen, sluit de Engelse onderneming samenwerkingsverbanden. Coda zal personeel van de partners omscholen, waarna ze door de onderneming worden ingezet. "We hebben nu een dergelijke overeenkomst gesloten met Nederconsult, een bedrijf dat organisaties ondersteunt bij implementeren van financiële informatiesystemen. We zoeken naar meer partners. Onze groei zit vooral in de ondersteunende taken. We zullen daarom meer consultants nodig hebben", sluit Dieke af.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-11-13T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.