Distributie Constellar Hub naar MSB

Constellar stelt Management Software Benelux (MSB) aan als Benelux-distributeur van Constellar Hub, een hulpmiddel voor gegevensextractie en gegevensmigratie gebaseerd op Oracle7rdbms.

Constellar is de nieuwe naam voor de SQL Group. Deze softwaremaker verplaatste zijn hoofdkantoor enige tijd geleden naar Redwood Shores (Californië). De ruim dertig medewerkers tellende ontwikkelafdeling blijft voorlopig in Londen. De verhuizing van het door oprichter en ceo Brian Donnelly geleide bedrijf naar Silicon Valley heeft alles te maken met het streven om, na risicokapitaal-injecties, een notering aan de Nasdaq-beurs te krijgen. De waarde van Constellar, dat dit fiscale jaar een omzet van twaalf miljoen dollar denkt te halen, is naar schatting dertig- à veertig miljoen dollar.
Voor MSB betekent de distributie-overeenkomst een belangrijke uitbreiding van de portefeuille aan producten en diensten.
Constellar Hub is gebaseerd op het idee dat koppelingen tussen verschillende applicaties het beste centraal zijn te creëren en te beheren. In Constellars terminologie heet elke koppeling tussen een bron- en een doelsysteem eenspoke. De hub is ook de plaats waar de feitelijke transformaties plaatsvinden en waar werkzaamheden als gegevensvalidatie en ontdubbeling van data-records worden uitgevoerd. Constellar mikt met dit product niet alleen op organisaties die hun bestaande mainframe-applicaties, client/server-systemen en PC-applicaties onderling willen koppelen, maar ook opdatawarehousing. Hier vormen vervuilde gegevensbestanden en ontoegankelijkheid van bestaande systemen de belangrijkste obstakels.
Constellar Hub is beschikbaar in een aantal Unix-versies en een versie voor Windows NT. Het is geschikt voor gebruik op smp- en mpp-systemen (symmetrische multi- en massief parallelle processing).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-11-13T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.