Triple P verkoopt transport-onderdeel

Triple P verkoopt zijn onderdeel Transport & Logistics aan Groeneveld Groep. De 22 medewerkers stappen over. Groeneveld is een bedrijf uit Gorinchem dat efficiëntie-verhogende producten voor de industrie en transportsector levert.

Het Triple P-onderdeel levert software voor vervoersbedrijven. Vorig jaar realiseerde het een omzet van tien miljoen gulden, maar was het verliesgevend. Over de grootte van het verlies en het overnamebedrag wil Triple P geen uitspraken doen.
De verkoop is een van de uitvloeisels van de reorganisatie die Triple P in augustus aankondigde. Het bedrijf bleek toen na het tweede kwartaal een verlies van 4,7 miljoen te hebben geleden. De nieuwe directeur Baud kondigde maatregelen aan om de winstgevendheid te herstellen en de kosten verlagen. Een van de actiepunten was het verkopen van verliesgevende bedrijfsonderdelen en enkele onrendabele softwaretoepassingen. De activiteiten voor de transportmarkt blijken nu dus het eerste kind van de rekening te zijn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-11-12T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.