Nieuwe baandagen Price Waterhouse

Price Waterhouse vervolgt de wervingsactie 'In één dag een baan'. Bij deze actie doorlopen sollicitanten de gehele sollicitatie-procedure op een dag. Tijdens de eerste sollicitatiedag op 25 oktober bood Price Waterhouse 75 procent van de aanwezigen een contract aan.

De snelprocedure maakt deel uit van het wervingsoffensief dat het advies- en accountantskantoor vorige maand heeft gestart om Sap-specialisten binnen te halen. Overigens nodigt de onderneming slechts een geselecteerd gezelschap uit. Price Waterhouse neemt met alle kandidaten telefonisch contact op, waarna het een eerste selectie maakt.
De volgende twee sollicitatiedagen zijn op 29 november en 13 december. De adviespraktijk zal snel groeien naar honderd consultants. Price Waterhouse verwacht op korte termijn 25 contracten te kunnen sluiten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Geachte heer/mevrouw,

Ik ben geinteresseerd in een mogelijke functie van Sen. HR Business Consultant-functie binnen de Consultancy hoek. Zou u mij hierover nader kunnen informeren?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-11-25T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.