Postkantoren krijgen beeldtelefoon

Klanten kunnen op 75 postkantoren in Nederland via een beeldtelefoon contact leggen met een hypotheekadviseur. Postkantoren BV en NCR Nederland hebben deze tele-adviseur in Nederland geïntroduceerd. Met behulp van multimedia-technieken kan de klant een persoonlijk gesprek voeren met een adviseur in Hoofddorp.

In eerste instantie richt het advies zich op hypotheken, maar Postbanken BV ziet ook kansen voor het aanbieden van andere producten en diensten voor de particuliere en zakelijke markt. De onderneming denkt daarbij aan vragen en antwoorden over belastingen, effecten, zakelijk betalingsverkeer en educatie.
De introductie van de tele-adviseur volgt na een proef op vier postkantoren in het land. Uit de resultaten van de test bleek dat 83 procent van de klanten positief oordeelde over het medium. De tele-adviseur is de eerste commerciële toepassing van de beeldtelefoon in Nederland. NCR levert de apparatuur en applicatie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-11-26T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.