Client Solutions breidt uit in de regio

"IT'ers zitten krankzinnig veel in de auto. Je moet daarom regionaal mensen werven", zegt Anton Greve, algemeen directeur van Client Solutions. Vorige week opende de AS/400-specialist zijn tweede vestiging in Groningen. Daar zijn tien nieuwe medewerkers aangesteld.

Volgens Client Solutions, dat veel mensen detacheert, leiden structureel lange reistijden tot onvrede bij de medewerker zelf, zijn thuisfront en de opdrachtgever. Vanuit het nieuwe kantoor worden grote AS/400-klanten bediend, waaronder de Informatie Beheer Groep en Avero, die in Groningen zijn gevestigd.
De groeistrategie van Client Solutions, waarvan het personeelsbestand in een half jaar tijd groeide van zestig naar ruim 85, wordt niet alleen gedreven door sociale, maar vooral ook door economische motieven. "Volgend jaar willen we doorgroeien naar 150 medewerkers en daarbij nog een aantal vestigingen openen. Als grote organisatie wordt je door de markt serieuzer genomen en maak je meer kans om grote projecten binnen te slepen", aldus Greve. Het streven is diverse geografisch verspreide vestigingen: Eindhoven, Amsterdam of Rotterdam en het oosten van Nederland. Minstens twee van deze kantoren wil Greve in 1998 gerealiseerd zien.
In 1999 staat Duitsland op het programma. "In dat land lopen AS/400-gebruikers één tot anderhalf jaar achter. Daar wordt nog ontzettend veel met RPG gewerkt", zegt Greve. Client Solutions denkt als specialist op het gebied van de moderne AS/400-tools (Synon en Obsydian), goede zaken te doen op de technologisch conservatieve Duitse markt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-12-05T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.