Topstart werft voor Cap Gemini

Wervingsbureau Topstart gaat Cap Gemini ondersteunen bij de selectie van IT-personeel. De ondernemingen ondertekenden hiervoor een samenwerkingsovereenkomst.

Topstart, een onderdeel van Start Holding, gaat pas-afgestudeerde hbo'ers en academici werven. Hierbij maakt het selectiebureau gebruik van regionale kantoren en vestigingen op verschillende hogescholen. De werkzaamheden die Topstart in het kader van de samenwerking ontplooit, komen bovenop de bestaande wervingsactiviteiten van Cap Gemini. Behalve werving selecteert Topstart brieven en organiseert het tests. Vervolgens spreken kandidaten met managers van Cap Gemini. Wie de procedure met succes afronden, inclusief een eindtest bij een extern bureau, krijgt een contract voor onbepaalde tijd.
Divisie-manager Theo Bouwmeister van Cap Gemini hoopt door deze samenwerking kandidaten te bereiken die niet op de gebruikelijke campagnes reageren. "Dit geldt bijvoorbeeld voor kandidaten die afgestudeerd zijn in andere richtingen dan studies als informatica of bedrijfseconomie. Gezien onze brede dienstverlening kunnen hier echter zeer geschikte mensen tussen zitten. Ook nu beschikken we over IT-consultants met diverse achtergronden. Onze opleidingen kunnen eventueel ontbrekende kennis overdragen."
Directeur Broekhoven van TopStart ziet goede perspectieven voor de samenwerking. "Zo nemen mensen van ons deel aan introductieprogramma's bij Cap Gemini om het bedrijf perfect te leren kennen. De mix van consultatie en IT is voor veel jong- afgestudeerde hbo'ers en academici erg aantrekkelijk. Onze taak is dit besef voor alle studierichtingen te verhogen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-12-09T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.