Oracle introduceert erp voor het mkb

Softwareleverancier Oracle heeft aangekondigd zijn wereldwijde Fast Forward-initiatief ook in Nederland te gaan invoeren. Het is een programma gericht op het implementeren van Oracle's erp-software tegen vaste prijs en vaste datum (fixed price/fixed date) voor het midden- en kleinbedrijf.

Naast verschillende modules uit de bedrijfsbrede software behoren ook training, een jaar onderhoud, de Oracle-database, hardware en implementatiediensten tot het totaalpakket. In Nederland zijn naast Oracle-partners als Fair Information Services, Param Consult, Top Consult Implementation Services en Vertis betrokken bij de implementatiediensten. Hewlett-Packard, IBM, Sun Microsystems en Software Productivity Solutions worden ingeschakeld voor de hardware en systeemsoftware.
Volgens Oracle is Fast Forward vooral geschikt voor bedrijven die in korte tijd een erp-pakket willen implementeren tegen minimale kosten en risico's. "We hebben bedrijfsmodellen gedefinieerd voor twintig, dertig en 75 gebruikers. De modellen hebben betrekking op distributie, productie en financiële administratie", aldus Theo Rinsema van Oracle Nederland. Het vaste pakket van software, modellen en diensten kunnen naar de specifieke omstandigheden van de klant aangepast worden.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-12-21T00:00:00.000Z Redactie Computable