Mac krijgt nieuwe Internet Explorer

Microsoft staat op het punt om een nieuwe versie van zijn Internet Explorer uit te brengen voor de Macintosh. Deze webbrowser bevat dan mogelijkheden die nog niet beschikbaar zijn in de Windows-versie.

De softwareleverancier verklaart dat deze 'interim release', IE 4.5, vooral verbeterd is wat betreft het gebruiksgemak en toegevoegde functionaliteit voor het prestatieniveau en de betrouwbaarheid. Jodi Ropert, productmanager bij Microsoft, zegt dat de veranderingen zijn aangebracht naar aanleiding van uitgebreid gebruikersonderzoek.
"Bijna 30 procent van de mensen die Apple's iMac kopen, zijn nieuwe computergebruikers. Wij dachten: 'onze browser is de standaardbrowser voor die machine, dus moeten we het makkelijker maken voor mensen om het Web te gebruiken'. Mensen spenderen teveel tijd aan het rommelen met de installatie en de instellingen van software." De kleinere, snellere en stabielere versie 4.5 is alleen verkrijgbaar voor de Mac en wordt komende zomer opgevolgd door Internet Explorer 5.0.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-12-23T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.