Surf start discussie ICT op Internet

De Stichting Surf wil een discussie op Internet starten over het gebruik van informatie- en communicatietechnologie (ICT). De samenwerkingsorganisatie van het hoger onderwijs en onderzoek op het gebied van ICT heeft een nieuw meerjarenplan op Internet gezet. Iedereen kan reageren op de plannen.

Surf besteedt naast de vernieuwing van de infrastructuur en wetenschappelijke informatievoorziening via digitale bibliotheken, ook aandacht aan de innovatie van ICT in het onderwijs. "We hebben ons tot nu toe niet beziggehouden met ICT in het onderwijs", reageert Bert Melief van Surf. "We zien nu dat iedere instelling apart aan ICT in het onderwijs werkt. We proberen een gezamenlijke inspanning te starten om de kwaliteit te verbeteren." Melief benadrukt dat er geen nieuwe centralistische managementstructuur in het leven wordt geroepen. "Het gaat meer om het waarnemen van elkaars ervaringen." De pagina is te vinden ophttp://www.surfbureau.nl/mjp.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-01-23T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.