Baan breidt uit naar personeelsbeheer

Baan bekent dat het zijn traditionele markt van bedrijfautomatisering (erp) wil vergroten en dat het daarvoor een minderheidsaandeel heeft genomen in Meta4 SA. Deze Spaanse softwarefirma produceert programmatuur voor het beheren van personeels- en betalingsbestanden.

Meta4 bestaat zeven jaar en wil juist uitbreiden naar de grotere automatiseringsmarkt. Het bedrijf heeft momenteel 350 klanten voor zijn Human Resource Management System-software, met name in Europa en Latijns-Amerika. Deze programmatuur zou te gebruiken zijn voor organisaties vanaf 100.000 werknemers. Baan wil dit product integreren in zijn eigen software-familie.
De modules voor personeelsbeheer en financiële administratie worden in Baan IV opgenomen op het componenten-niveau. Hiervoor wordt Baans Business Objects Interface gebruikt. De Nederlandse softwareleverancier hoopt hiermee sneller op de markt te komen met functionaliteit waarmee het tot nog toe niet uitblonk. De overeenkomst tussen Baan en Meta4 is niet exclusief, dus de Spaanse firma blijft de eigen software ook direct verkopen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-02-10T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.